Добредојдовте на нашата веб МЕДИТАЦИЈА бранч адвентистите на интернет!

Одржувано од: Thiago Амарал де Оливеира - Baixo Guandu / ES - Од април 21 2018 / Контакти: (027) 99777 2514-- Vivo / (027)-98155 2234 - Тим

2019 младински инспирација - жива природа

Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Препечатени 2001 младински инспирација Пасторот и новинар Франциско Лемос е пријател на природата и неуморен истражувач на неговите лекции. Роден е во Итабуна, Баија, и посвети посебно внимание

Продолжи со читање

Малку љубопитен - 2019 Девствени деца

Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Светот има многу интересни и љубопитни работи што Бог ги направи за нас. На пример, зошто вашата коса не е иста како косата на вашиот малку пријател? Од каде доаѓаат

Продолжи со читање

2019 Женска медитација - Определување

Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Дали знаевте дека Бог вибрира со вас? Само размислувајќи за тебе, Тој се радува со извици на радост. Ова предание е исполнето со приказни кои ја слават прекрасната врска меѓу нив

Продолжи со читање

За најдобро време од денот - 2018

Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Запознајте се со новите посвети што ќе ја зајакнат духовноста на семејствата во 2018 Патот кон победоносен христијански живот започнува во секојдневната заедница со Бога. За да помогнете

Продолжи со читање

Младен инспирација - размислување добро 2018

Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Сè што правиме е резултат на нашите мисли. Затоа, размислување правилно е тајната на успехот. Соломон, најмудриот човек на земјата, го знаел тоа. Водени од Бога,

Продолжи со читање

Женска медитација 2018 - Вечна љубов

Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Преданија напишани од жени кои ја доживеале љубовта и Божјата благодат во многу аспекти на животот. И тие сакаат да го споделат со вас прекрасното чувство на битие

Продолжи со читање

2018 Дневна Медитација - Незаборавно Ден

Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Некои денови го означуваат животот засекогаш, тие се капките на реката на постоење. Ако животот е ѕид, деновите ќе бидат нејзините тули. На Големиот ѕид на историјата

Продолжи со читање
Контакт со нас!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!